Het Openen van Ons Service Center voor Elektrische Fietsen: Een Spannend Moment

Het was een spannend moment om ons Service Center voor Elektrisch Fietsen op tijd open te krijgen. Zoals altijd wegen de laatste loodjes het zwaarst: bestellingen die niet op tijd zijn binnengekomen, medewerkers die ziek zijn geworden, ophaling van karton die maar half is opgehaald, enzovoort. 

We hebben alles meegemaakt en gelukkig hebben we alles kunnen regelen, zij het met de nodige stress.

Op 14 maart gaat het Service Center officieel open in aanwezigheid van vrienden, familie, leveranciers, klanten, realties en de Burgemeester van Deinze, Jan Vertongen.

 

Voor Cesano is dit de zoveelste mijlpaal die we hebben bereikt, en de volgende mijlpaal ligt al op ons te wachten. 

Het openen van ons Service Center voor Elektrische Fietsen is een testament van onze toewijding aan kwaliteit en klantenservice.

Ondanks de uitdagingen en obstakels die we hebben moeten overwinnen, zijn we erin geslaagd om op tijd klaar te zijn voor de opening.

Het is een moment van trots voor ons allemaal bij Cesano.

Het Service Center zal niet alleen een plek zijn waar klanten hun elektrische fietsen kunnen laten repareren en onderhouden, maar het zal ook een ontmoetingsplaats worden voor liefhebbers van elektrisch fietsen.

 

We kijken ernaar uit om onze klanten te verwelkomen en hen de beste service te bieden die ze verdienen.

We willen graag onze dank uitspreken aan iedereen die heeft bijgedragen aan het tot stand komen van dit Service Center, van onze medewerkers tot onze leveranciers en natuurlijk onze gewaardeerde klanten. Zonder jullie steun en inzet zouden we dit niet hebben kunnen bereiken.

 Met de opening van ons Service Center voor Elektrische Fietsen markeren we een nieuw hoofdstuk in het verhaal van Cesano.

We kijken ernaar uit om onze groei voort te zetten en nog vele andere mijlpalen te bereiken in de toekomst.

Bedankt aan iedereen die deel uitmaakt van onze reis.

Volgende
Volgende

Is de Tenways CGO800S e-bike het beste model op de markt?